přeskočit na hlavní obsah

Problémy s neplatiči? Využijte službu garantovaného nájmu

Problémy s neplatiči? Využijte službu garantovaného nájmu

Při pronájmu nemovitosti se může majitel setkat s řadou problémů spojených s neplatiči a složitým procesem vymáhání dluhů. Naštěstí existuje jednoduché řešení těchto obtíží - služba garantovaného nájmu. Jak funguje a co nabízí?

Co je služba garantovaného nájmu?

Služba garantovaného nájmu je způsob pronájmu nemovitosti, kde realitní společnost jako pronajímatel ručí za pravidelné příjmy majiteli nemovitosti. Tato služba poskytuje majitelům nemovitostí jistotu pravidelného příjmu a zbavuje je starostí spojených s neplatiči a vymáháním dluhů.

Kdo službu nabízí?

Tuto službu poskytuje naše realitní společnost Bohemian Estates International. Máme dlouholeté zkušenosti v oblasti správy a investic do nemovitostí. 

Jak funguje služba garantovaného nájmu?

Realitní společnost se stává pronajímatelem nemovitosti a zajišťuje veškeré aspekty spojené s pronájmem. To zahrnuje výběr nájemníků, správu nemovitosti, vymáhání nájemného a pravidelnou údržbu. Majitel nemovitosti tak získává pravidelný příjem bez starostí.

Jaké jsou výhody služby garantovaného nájmu?

Hlavní výhodou této služby je zajištění pravidelného příjmu pro majitele nemovitosti bez starostí spojených s vymáháním dluhů a správou nemovitosti. Navíc majitel nemovitosti získává jistotu, že jeho nemovitost bude v dobrém stavu a bude vrácena v původním stavu po skončení pronájmu.

Jak je vypočítána cena služby?

Před uzavřením smlouvy se stanoví tržní nájemné bez poplatků, ze kterého je odečteno určité procento. Tím je zajištěn garantovaný příjem pro majitele nemovitosti. Z dlouhodobého hlediska si tato služba na sebe  vydělává díky eliminaci výpadků z nájemného a vyššímu nájemnému díky profesionálně spravované nemovitosti.

Jak se vyhýbáme problémovým nájemníkům?

Díky přísnému výběru nájemníků se realitní společnost snaží minimalizovat riziko spojené s neplatiči a problémovými nájemníky. Výběr nájemníků je prováděn s ohledem na jejich platební historii a reference od předešlých pronajímatelů, což pomáhá předejít potenciálním problémům.

Závěr

Služba garantovaného nájmu je ideálním řešením pro majitele nemovitostí, kteří chtějí získat pravidelný příjem bez starostí spojených s pronájmem. Díky profesionální správě nemovitosti a přísnému výběru nájemníků mají majitelé jistotu, že jejich investice je v bezpečí a generuje stabilní příjmy.