přeskočit na hlavní obsah

Správa bytů - usnadněte si život a pronajímejte bez starostí

Správa bytů - usnadněte si život a pronajímejte bez starostí

Inkasování nájemného může být skvělé, dokud se v bytě nic nepokazí, nájemníci neodejdou, nebo nezaplatí nájem. A když se pak objeví rozúčtování služeb, schůze společenství vlastníků jednotek, daňová přiznání, pojištění a další starosti, najednou se vlastník ocitá v záplavě práce, která ho nebaví a na kterou nemá čas. Řešení je však jednoduché: profesionální správa nemovitosti. Díky efektivnější správě a znalostem odborníků si taková služba na sebe vydělá prakticky sama.

Pronajímatelem na plný úvazek

Chodíte do zaměstnání na plný úvazek, máte kupu starostí doma i v práci a ještě vlastníte nemovitost? Možná jste si už někdy představovali, jak by to bylo skvělé, kdybyste se o vaši nemovitost nemuseli starat a  jen byste inkasovali pravidelný měsíční příjem bez starostí. To není jen sen – inspirujte se strategií úspěšných pronajímatelů, kteří pronajímají byty a přitom neztrácí čas péčí o ně.

Platící nájemník - základní kámen úspěchu

Důležitou roli hraje spolehlivý nájemník. Úspěch investice není jen o vašich schopnostech péče o nemovitost, ale také o nepředvídatelném lidském faktoru – nájemnících. Pokud nejste dostatečně obezřetní, může se stát, že do bytu nastěhujete neplatiče. V tomto případě může trvat dlouho, než takového nájemníka vykážete, a během té doby přijdete o příjem z nájmu. Také při náhlém odchodu nájemníka vám může vznikat prostoj, než najdete nového a v tomto mezičase také přicházíte o příjem. Služba profesionální správy nemovitosti vám s těmito problémy pomůže.

Jak funguje profesionální správa nemovitosti

Za klienty obstaráváme veškeré záležitosti spojené s pronájmem a správou bytu. Komunikaci s nájemníky, dodavateli energií, úřady či údržbáři převezme vaše osobní administrátorka. Pohlídáme platnost nájemních smluv a předem najdeme nové nájemníky, tak aby byl byt  vždy obsazený. V rámci správy bytových jednotek hradíme zálohy za služby, kontrolujeme, že nájem přišel včas, případně posíláme upomínky a nájemníkům zhotovujeme vyúčtování, čistý zisk pak posíláme na váš účet. Přehled o tom, jak byt vydělává, získáte snadno v našem online systému, který je k dispozici 24/7.