přeskočit na hlavní obsah

Výnos z pronájmu bytu

Výnos z pronájmu bytu

Můžete pečlivě vybírat správný investiční byt a lokalitu, avšak nepředvídatelný lidský faktor, kterým jsou nájemníci, nelze zcela ovlivnit. Pokud se nájemníci zpozdí s platbami, nečekaně se odstěhují nebo způsobí v bytě nákladné škody, váš sen o bezstarostném pasivním příjmu se může v mžiku rozplynout. Ale nic není ztraceno, můžete zkusit využít služeb realitních profesionálů, kteří na sebe přebírají starosti s neplatiči a obsazeností bytu, tak abyste si mohli užívat pouze výnos z vašeho investičního bytu.

Ověření bezdlužnosti nájemníků

I když se riziko neplatičů nedá nikdy stoprocentně vyloučit, lze podniknout jednoduché kroky k jeho co největší eliminaci. Naše realitní a správcovská společnost Bohemian Estates disponuje nástroji k důkladnému prověření zájemců o pronájem. Můžeme eliminovat rizika spojená s neplatiči lépe než samotní pronajímatelé. Každého potenciálního nájemníka prověřujeme v registru dlužníků. Pokud má záznam, není s ním uzavřena nájemní smlouva. Používáme prověřené smlouvy, které nám umožní efektivně řešit neplatiče. Naši klienti se nemusí o nic starat. Poskytujeme jim garanci pravidelného nájemného - pokud nájemník neplatí nebo je nemovitost neobsazena, uhradíme ho z vlastních prostředků a majitel tak výpadek nepocítí.

Garance měsíčního nájemného

Služba garantovaného nájmu je vhodná pro majitele, kteří chtějí pravidelně inkasovat nájemné a nemuset se o nic starat. Také ji ocení pronajímatelé, kteří mají předchozí špatnou zkušenost s nájemníky. Dále je ideální volbou pro majitele, kteří si byt pořídili na hypotéku, splácejí ji z nájmu a obávají se finančních potíží i, pokud byt zůstane neobsazený nebo když nájemník přestane platit.

Garantovaný nájem v praxi?

Nemovitost si od vás pronajmeme, najdeme spolehlivého nájemníka a prověříme jeho bonitu. Uzavřeme s ním nájemní smlouvu a vy inkasujete sjednané nájemné, i když je nemovitost neobsazená nebo nájemníci neplatí. Po ukončení nájmu se můžete spolehnout na předání nemovitosti v perfektním stavu. Nemusíte se starat o žádnou komunikaci s nájemníky, prohlídky, prodlužování nájemních smluv, opravy, vyúčtování - vše pro vás v rámci služby řešíme my.

Kolik to stojí?

Výše tržního nájemného je stanovena na základě prohlídky, z něj se odečte 15 % a zbývající částku vám garantujeme posílat každý měsíc jako nájemné. Nemusíte se ale bát, že by vám z nájemného zbylo málo. Na základě našich zkušeností dokážeme pronajímateli vydělat víc, než když si byt pronajímá sám. A to díky celému komplexnímu servisu - od kvalitní inzerce, prověření nájemníků, přes pravidelnou kontrolu nájemného až po efektivní řešení oprav.

Pokud vás naše služba zaujala, rádi vám pomůžeme váš sen o pravidelném příjmu z pronájmu bez starostí realizovat.