přeskočit na hlavní obsah

Správa investičního bytu

Správa investičního bytu

Inkasovat nájemného je v prima, dokud se v bytě něco neporouchá, nájemníci dají výpověď nebo mají problémy s placením nájmu. Pak pronajímatele čeká rozúčtování služeb a energií, účast na schůzích společenství vlastníků jednotek, vyplnění daňového přiznání, sjednání pojištění a další administrativní povinnosti. Náhle majitel nemovitosti čelí mnoha úkolům, které ho nenaplňují, neorientuje se v nich a nemá na ně dostatek času.

Jistota stabilního příjmu

Chcete-li se spolehnout na stabilní měsíční příjem z pronájmu a nemuset se obávat, že se nájemníci rozhodnou neplatit nájem nebo se odstěhují, je k dispozici služba kompletní správy bytových jednotek s garantovaným nájmem, který budete inkasovat bez ohledu na obsazenost nemovitosti. Nabízíme profesionální správu bytů jako jedna z mála realitních společností na českém trhu. Propojujeme realitní služby, poradenství, právní servis a technickou podporu. Prověřujeme každého nájemníka v registru dlužníků, což minimalizuje riziko neplatičů nebo problematických nájemníků. Pro naše klienty zajišťujeme i garantovaný příjem z nájmu.

Jak služba funguje

Profesionální správci se postarají o veškeré záležitosti spojené s pronájmem a správou bytu, včetně komunikace s nájemníky, dodavateli energií, úřady a údržbáři. Vaše osobní administrátorka převezme veškerou komunikaci s nájemníky a údržbáři, bude mít na starosti hlídání platnosti nájemních smluv, přípravu vyúčtování, podkladů pro účetnictví apod. Realitní oddělení se postará o hledání nových nájemníky, chození na prohlídky se zájemci, předání bytu, podepsaní smluv atd.

Proč se vyplatí investovat do profesionální správy nemovitosti

Za služby se účtuje deset procent z vybraného měsíčního nájemného. I tak si můžete vydělat více, než když byste si byt spravovali sami.Investice do nemovitostí v našem portfoliu dosahuje výnosů až 7 % ročně, což je výrazně více než průměrný výnos z pronájmu investičního bytu kolem 3–4 % ročně. Zhodnocení investice se navíc časem zvyšuje, a proto dosahujeme celkového průměrného meziročního zhodnocení 9,7 % ročně. 

Pokud uvažujete o investici do nemovitostí, je důležité zvážit všechna pro a proti a zvolit vhodnou investiční strategii. Rádi vám pomůžeme vyhodnotit veškeré aspekty vaší investice.