přeskočit na hlavní obsah

Garantovaný nájem. Recenze služby, která mění svět nájemního bydlení.

Garantovaný nájem. Recenze služby, která mění svět nájemního bydlení.

Garantovaný nájem představuje relativně novou službu na trhu v České republice, která začala nabývat na popularitě zejména v rámci profesionální správy nemovitostí. Největším přínosem pro majitele nemovitostí jsou značné úspory času, nervů a především peněz.

Garantovaný nájem - jak to funguje?

Jednoduše! Dostanete svůj nájem, ať se děje co se děje. Jedním z nejpalčivějších problémů při pronájmu nemovitosti jsou nájemníci, kteří neplní své finanční závazky. Existují sice různé způsoby, jak minimalizovat riziko neplatičů, jako je důkladné prověření, ale v případě problémů s neplatičem se často ocitnete v byrokratickém kolotoči trvajícím několik měsíců.Během této doby může být nejen obtížné nájemníky vystěhovat , ale navíc není ani jisté, že své peníze z dlužného nájmu vůbec někdy uvidíte. Služba garantovaného nájmu tento problém eliminuje. Na svůj nájem se můžete každý měsíc spolehnout.

Právní rámec garantovaného nájmu

V rámci této služby správcovská společnost podepisuje nájemní smlouvu s majitelem nemovitosti a následně pronajímá byt na základě podnájemní smlouvy. To znamená, že firma vybírá nájemné, komunikuje s nájemníky a s vlastními subjekty a řeší veškerou administrativu spojenou s pronájmem.

Garantovaný nájem znamená garanci stavu nemovitosti i nájmu

Kromě garantovaného nájmu společnost také zaručuje předání nemovitosti v původním stavu po skončení nájemní smlouvy. To znamená, že majitel nemovitosti nemusí řešit žádné opravy ani údržbu a může mít jistotu, že nemovitost bude v dobrém stavu.

Služba garantovaného nájmu je vhodná pro majitele nemovitostí, kteří si nepřejí mít žádné starosti s pronájmem a chtějí si být jisti pravidelnými příjmy bez ohledu na případné problémy s nájemníky.

Proč Bohemian Estates?

Specializujeme se na profesionální správu nemovitostí od roku 2006 a momentálně spravujeme více než 1200 nemovitostí s celkovou hodnotou přes 8 miliard korun. Díky naší službě můžeme klientům každoročně zajistit až o 20 tisíc korun vyšší příjmy z pronájmu, průměrně kolem 13 tisíc korun. Výše záleží na konkrétní nemovitosti a na zvolené variantě profesionální správy. 

Nabízíme dvě varianty, a to VÝNOS nebo JISTOTA. V obou případech se staráme o správu nemovitosti včetně všech přidružených služeb, ve variantě JISTOTA však garantujeme i 100 % nájmu a předání bytu v původním stavu.

Zkušenosti zákazníků s garantovaným nájmem od Bohemian Estates

Fançois Ruzek
Soukromý investor

Bohemian Estates je od r. 2018 mým spolehlivým partnerem pro správu rezidenčních nemovitostí v Praze. Jsem plně spokojen s jejich širokou nabídkou služeb a to i díky spolehlivým a zkušeným klientským poradcům.

Miroslav Šebesta
Člen správní rady, JRD Group a.s.

Se společností Bohemian Estates spolupracuji dlouhodobě. Výborně rozumí realitnímu trhu a jeho potenciálu. Služby poskytují na vysoké profesionální úrovni.

Ondřej Horázný
Provozovatel autoškoly a advokát

Společnost se nám stará o dlouhodobý pronájem a správu několika nemovitostí. Výhodou je, že zajistí kontinuitu mezi jednotlivými nájemci a není třeba hlídat úhradu nájemného.